10 põhjust miks lohesurfiga tegelemine on tervisele kasulik

Lohesurf ei ole mitte ainult ekstreemspordiala vaid ka fenomenaalne trenn teie kehale ja meelele.

Järgnevalt on ära toodud top 10 kasutegurit mida pidev lohesurfiga tegelemine võib anda nii teie füüsilisele kui ka vaimsele tervisele:

  1. Lohesurf trimmib keha, eriti ülakeha, käsi ja kõhtu. Kõhu piirkonna tugevdamine toob kaasa omakorda ka jalgade füüsilise olukorra parandamise. Käsivarte tugevus kasvab lohet kinni hoides, jalgade tugevus kasvab sõites laua peal jalgu kõverdades ja vedrutades ja käelabade musklid poomist kinni hoides.
  2. Lohesurf ühendab aeroobsed ja kestvusharjutused. See kombinatsioon on ideaalne, et hoida paigas kehakaalu, parandada figuuri ja kasvatada füüsilist tugevust, mis kõik on olulised, et hoida süda tervena.
  3. Parandab koordinatsiooni ja keskendumist- kuna sa keskendud mitmele ülesandele korraga- ühe käega hoiad lohet, teisega hoiad vette minnes lauda jne.
  4. Lohelaual sõitmine on suurepärane moodus tasakaalutunde parandamiseks.
  5. Kõik spordialad vähendavad stressi aga kui tegu on ekstreemspordialaga, siis on adrenaliinilaks palju suurem, tekitades võimsa heaolu tunde.
  6. Tõstes endorfiini ja vähendades stressi taset parandate te ka oma immuunsüsteemi.
  7. Navigeerimine ja hüppamine, kus sa pead pidevalt tegema otsuseid liikumise ja poomi asendi, keha, laua jne kohta paneb sind lahendama raskeid olukordi vees, suurendades sinu refleksi- ja reageerimisvõimet.
  8. Nagu iga sport kus sa suhtled loodusega, soodustab ka lohesurf austust ookeani, loomade ja looduse vastu üleüldiselt. Samal ajal paneb see sind hingama värsket õhku eemal linnasudust.
  9. Kui sa harjutad lohesurfi, siis sa saad osaks kogukonnast ja kohtud teiste inimestega kes naudivad samu tegevusi, mis aitab sul parandada sinu suhteid ja sinu suhtlemisvõimet. Kõige olulisem on see, et sa saad rääkida inimestega asjadest mis on sinu kireks.
  10. Lõpuks me võime öelda, et lohesurf lubab sul kogeda uusi elamusi nagu lendamise tunne ja suurendab sinu õnnetaset.

Selles mööduvas elus oleme me siin, et püüda olla nii õnnelikud kui me saame. Niisiis, mis sa ootad. Õpi surfama. Mida rohkem sa harjutad, seda rohkem vormis ja õnnelikum sa oled!