7 põhjust miks lohesurf teeb sinust ägeda ettevõtja

Tüüpilised lohesurfarid on ettevõtlikud, seiklusjanulised, edukad ja keskendunud aga nad on ka avatud meelega, mängulised ja heatujulised. Kõige märkimisväärsemalt meelitab lohesurf ligi inimesi, kes on valmis riskima eksootilistes tingimustes, et võita potentsiaalset suurt autasu.

1. Põhialuste tundmine on võtmeks.

Lohesurfi õppimine võtab aega. Ilma korraliku koolituseta alustades võid lõpetada vigastustega kaldal. Võtmeks on põhialuste selgeks õppimine. Sa pead kontrollima oma turva- ja sõiduvarustust ja ilmastiku tingimusi enne igat surfi. Sarnaselt peavad ettevõtjad enne alustamist hindama turutingimusi, äriplaane ja personalijuhtimise aspekte. Õpi selgeks alustalad.

2. Ideaalsed tingimused on haruldased, ära asjata viivita.

Kui sa otsid alustamiseks täiuslikke tingimusi, siis sa võid kaua oodata. Mõnikord ei ole tuul nii hea, lained on teravad või paljud muud asjad ei ole nii ideaalsed kui sa lootsid. Oluline on tegutsema hakkamiseks oleksid umbes 80% kriteeriumitest täidetud. Täpselt nagu äriski võib turul olla halb aeg, kaupade hinnad võivad olla kõrged ja turud võivad olla üle küllastunud. Tee turu-uuring ja hüppa sisse.

3. Kõige raskem osa on alustamine.

Kogu keerulist varustust silmas pidades võib lohesurfi alguses tunduda võimatu selgeks õppida. Praktika ja sihikindlus on olulised, et saada üle esialgsetest takistusest. Täpselt nagu uut ärigi alustades on erinevaid liikuvaid osi palju, alates tootearenusest, kontaktide loomiseni, klienditeeninduseni, finantsideni jne. Võtta tuleb üks samm korraga ja lõpuks saate ka rõõmsalt sõitma.

4. Loo endale eelis.

Enamuse alustavate lohesurfarite jaoks on lohe kõige hirmutavam osa. Õppides aga kuidas lohe toimib võid sa luua endale uskumatu eelise. Suuna lohe ühele poole ja see tekitab energiasööstu. Sama asi äriga. Otsi oma äris üles kohad kus sa saad minimaalse jõupingutusega lõigata maksimaalset tulu. Ülima eelise saamiseks delegeeri.

5. Pühendumine tõstab sind kõrgele õhku.

Sa ei näe lohesurfareid arutult ringi sõitmas. Otse vastupidi - nad on tasakaalukad, keskendunud ja pühendunud igale liigutusele. Kui nad näevad lainet, siis nad pühenduvad sellele täielikult ja varsti on näha ka tulemusi. Nad hüppavad õhku, keeravad, pööravad, sõidavad reelingutel või teevad mis iganes nad näevad, et võib neile tasu tuua. Pühendu ja tulemused on garanteeritud.

6. Ära süüdista asjaolusid, kohane nendega.

Lohesurfiga tegeledes saad aru, et tuul on tujukas. Tuule suund ja kiirus võib muutuda hetkega ilma ette hoiatamata. Lohesurfareid kes ei suuda kohaneda loobitakse ringi nagu märge nuudleid. Lohesurfarid peavad oskama oodata suuri muutuseid ja kui olud muutuvad, siis nad peavad oma plaane vastavalt tingimustele muutma. Täpselt samamoodi ka äris pead sa kohanema vastavalt klientide tagasisidele, uutele konkurentidele, töötaja probleemidele või paljudele muudele teguritele. Kui toimuvad muutused, siis kohane kiiresti.

7. Vahendid ei loe, teostamine loeb!

Sul võib olla parim lohe, kõige lahedam laud, uusim trapets või mõni muu varustus aga kui sa ei tea kuidas neid kasutada, siis ei ole neist kasu. Äris võib sul olla parim arvuti, tarkvara, vaimne juht jne. aga ilma juurutamiseta ei saa sa kunagi tulemusi mida sa otsid. Teostamine, teostamine, teostamine.

Hakka peale ja tee asju mis vajavad tegemist. Unusta täiuslik päev/aeg, lihtsalt tegutse ja korrigeeri käigu pealt. Sa võid alati võtta uue varustuse ja saada parimad tingimused. Tähtis on alustada!