10 põhjust miks iga tüdruk peaks lohesurfi ära õppima

Transformeeri oma keha, söö kõike mida soovid, saa meelerahu, ela ranna elustiili, pane kõik mehed endasse armuma ja veel 5 põhjust miks sa peaksid lohesurfi ära õppima.

1. Transformeeri oma keha.
Lohesurf on kõige parem ja kõige lõbusam kogu keha treening. Ilma isegi aru saamata, et sa teed trenni paneb lohesurf sind ülimalt hease vormi. Sa saad kiiresti omale kõhulihased ja kivikõva tagumiku mida sa oled alati tahtnud.

2. Söö kõike mida tahad.
Kui sa surfad kolm korda nädalas 1 kuni 2 tundi (olenevalt tingimustest ja sellest mida sa vees olles teed), siis sa tahad ka palju süüa ja siis sa ka võid. Lohesurf on sinu dieet.

3. Saa meelerahu.
Tuuleprognoosi kontrollimine, randa sõitmine, liinide laiali laotamine, lohe pumpamine ja üles laskmine, mööda vett sõitmine tuul juustes ja päike näol aitab sind ennast kõigest välja lülitada. Ei mingeid mõtteid ega muresid. Lohesurf on zen-i sarnane kogemus, mis peale igat sessiooni viib sind täieliku rahu seisundisse.
Lisa sellele veel natuke keskendumist ja mõned jooga venitused enne ja pärast lohesurfi ning sa võid meditatsiooni ja jooga tunnid üldse ära jätta.

4. Ümbritse ennast õnnelike inimestega.
Sa ümbritsed ennast inimestega, kes on juba avastanud lohesurfiga kaasneva kasu. Loomulikult nad on õnnelikud.
Lisaks on abivalmidus ja headus omased lohesurfile ja kommuunile kuna sul on vaja kedagi, kes aitaks sul turvaliselt lohe üles lasta ja alla võtta.

5. Ela ranna elustiili.
Mis võiks olla mõnusam, kui vajadus pidevalt randa minna? Lõõgastuda, virgastuda ja veeta rohkem aega looduses ning saada oma kehale ilus päevitus.

6. Näe välja nagu rannabeib.
Sile nahk, lokkis ranna juuksed, kuldne päevitus, pingul tagumik ja lahedad, seksikad rannariided - kas on vaja midagi rohkem öelda?

7. Pane kõik mehed endasse armuma.
a) Lohepoisid jumaldavad sind samal kui ülejäänud mehed armuvad sinusse ülepeakaela. Sa oled lohesurfitšikk - mida siin on võimalik mitte armastada?
b) Sinu poiss-sõber - lohesurfar - armastab sind veelgi rohkem.

Oma poiss-sõbraga koos surfamisel on tõsised eelised:

– Ta ei pea enam jagama oma aega tuule ja sinu vahel.
– Sa ei pea talle järgi käima teeseldes, et sulle meeldib keset liivatormi päevitada - nüüd sa võid ise ka surfata.
– Ta saab võimaluse näidata oma teadmisi (mehed naudivad seda)
– Ta on sinu üle ülimalt õnnelik ja uhke.
– Sa ei pea olema armukade kõigi nende lohesurfi beibede üle - nüüd sa oled ise ka üks neist.
– Sa saad jagada ainulaadset ja ilusat kogemust.

Lohesurfi õppimine paneb su poiss-sõbra sind veelgi rohkem armastama ja see võib sinu suhet ainult parandada, kui mitte seda päästa.

ÄÄREMÄRKUS: Sa ei peaks kunagi õppima lohesurfi oma surfarist poiss-sõbra käest vaid ikka sertifitseeritud lohesurfi koolis. Ei mingeid erandeid.

8. See on igavene.
Lohesurf on rohkem turvalisus ja tehnika kui toores jõud, mis ei ole hea mitte üksnes lohesurfi õppides vaid see tähendab ka seda, et sa ei ole kunagi lohesurfi jaoks liiga vana.

9. Sul ei hakka kunagi igav.
Naudi lohesurfi mitmekülgsust. Sõida lainetes, harjuta ägedaid trikke siledas vees (vigursõit), või sõida tunde punktist A punkti B lastes tuulel sind vedada.
Muuta saad ka kohta: surfa jõgedel, järvedel, ookeanides ja kui saabub talv, siis sõida puuderlumel - see kõik on võimalik.

10. Õpi lendama.
Mida?! Jah, kui sa õpid kuidas õhku tõusta, siis võid sa lennata vee kohal ja hõljuda õhus mitmeid sekundeid. Päris maagiline, kas pole?