Kuidas lohesurfi koolituse võtmine võib aidata teil raha säästa ja lohesurfi kiiremini ära õppida

Kui sa oled huvitatud lohesurfi õppimisest, siis arvatavasti sa mõtled kas võtta lohekoolitus või mitte. Internetis on palju õpetlikke videosid ja juhendeid. Miks mitte ise ennast õpetada? Iga hea instruktiivne video või juhend aga soovitab sulle, et kõige turvalisem ja kiirem viis lohesurf selgeks saada on võtta lohesõidu koolitus. Video on muidugi hea tuletamaks sulle meelde asju mida sa surfikoolitusel õppisid aga sa ei peaks kunagi proovima õppida ainuüksi videost või juhendist. Miks nii? Loe edasi!

Turvalisus

Kõige suuremaks probleemiks siin on turvalisus. Lohesurfi koolituse võtmine kindlustab selle, et sa õpid lohe turvalise lennutamise põhitõed ja ei saa nuhtluseks iseendale ega teistele rannas olijatele. Siin on kaalul tegelikult 2 peamist probleemi, esimene ja kõige ilmsem on see, et sa ei taha endale või kellelegi teisele haiget teha. Sa oled kinnitamas ennast tuule jõul töötava võimsa mootori külge ja kui sa ei tea kuidas seda kontrollida ja sul ei ole kedagi kes sulle seletaks kõige peenemaid nüansse, siis sa võid suure tõenäosusega kahjustada enda või mõne süütu pealtvaataja tervist. Paljud on proovinud ennast ise õpetada ja neil on selle tõestamiseks armid ette näidata! Teine põhjus on natuke vähem ilmne aga muutub spordi populaarsuse kasvamisega üha olulisemaks. "Õigus sõita", st õigus ilmuda suvalisse randa, pumbata oma lohe täis ja minna surfama on ohus üha enamates piirkondades, kuna kohalikud omavalitsused tüdivad rannas olevatest mõtlematult käituvate lohesurfarite poolt põhjustatavatest õnnetustest. Selle asemel, et hakata surfareid valvama, otsustavad paljud omavalitsused lihtsalt lohesurfi rannas ära keelata. Ära ole üks nendest inimestest, kelle pärast sinu kohalikus rannas lohesurf ära keelatakse, sest sa püüad iseennast õpetada ja ilmselgelt ei tea mida sa teed. Sinu koolituse käigus hoolitseb instuktor sinu ja sinu ümber olijad turvalisuse eest ja mis kõige olulisem, seletab sulle peenemaid detaile selle kohta mida võib ja mida ei või rannas teha. Samuti seletab sulle lohesurfi etiketti ja annab näpunäiteid kuidas probleemidest hoiduda, õpetades seda kuidas sinust saaks vastutustundlik lohesurfar ja oodatud kogukonna liige.

Raha

Lohesurfi koolituse võtmine võib sul aidata raha kokku hoida. Lohesurfi instruktor demonstreerib sulle erinevat varustust ja annab sulle nõu mida osta kui selleks aeg kätte jõuab. Enamus lohekoolides on tihti kasutusel ka süsteem, kus nad proovivad ja hiljem müüvad endised demolohed maha õpilastele palju soodsama hinnaga. Need on üldjuhul algajatele mõeldud varustused, nii et tihti on sul võimalus osta omale soodsalt varustus kohe peale lohekoolituse võtmist.

Frustratsioon

Suurim emotsionaalne põhjus lohesurfi koolituse võtmiseks on säästa ennast pettumusest ja alandusest mis tuleb läbi katse-eksituse meetodi õppimise. Enamus inimesi kes üritavad iseennast õpetada ei õpi kunagi tegelikult lohega sõitma. Enamus annavad suurest pettumusest poole peal alla. Kui sa tahad lohesurfi tõsiselt ära õppida, siis võta kindlasti lohesurfi koolitus.