10 põhjust miks lohesurf teeb õnnelikumaks

1) Sa saad reisid maailma kõige eksootilisematesse kohtadesse.

Üle maailma on avastamiseks palju imelisi lohesurfi kohti. Ainuüksi nendest ilusatest kohtadest mõtlemine võib muuta inimese elevile. Reisida on ka muidu tore aga kui tegeleda lohesurfiga on see kordades lõbusam. Kõik kohad on erinevad ja tekitavad erinevaid tundeid.

2) Kohalike elanike ja kultuuri tundmaõppimine on lihtsam.

See sõltub muidugi kohast aga enamuse ajast aitab lohesurfiga tegelemine kohalikega palju kiiremini ja kergemini tuttavaks saada. Minna nendega sööma kohalikku söögikohta mida sa ilma nendeta kunagi ei leiaks, juua odavamaid ja parimaid Caipirinhasid või minna ja nautida näiteks Brasiilia ööelu kohtades kus sina oled ainuke turist. Niimoodi võib saada unustamatuid elamusi ja paljude jaoks on lohesurf lihtsaim võimalus sukeldumiseks kohalikku kultuuri.

3) Sa leiad uusi sõpru üle kogu maailma.

Lohesurfi kogukond on alati tore. Välja arvatud surfates, kui kõik on natuke iseenda eest väljas ja kui sa justkui pead iga laine pärast võistlema, siis ilus asi lohesurfi juures on see, et sul on piisavalt tuult ja ruumi kõigi jaoks (oleneb loomulikult kohast). Isegi tagasihoidliku inimese jaoks on väga lihtne õppida kohapeal tundma uusi inimesi, ühineda, minna koos lohedega sõitma ja õhtul minna välja, et teha mõned joogid.

4) Sa saad peaaegu märkamatult super heasse füüsilisse vormi.

See on nagu unistus: treenid lihaseid ja näed saledam välja ilma mingi vaevata. Lohesurf teeb sind nii põnevil ja õnnelikuks ning sa ei saa isegi aru, et sa teed samal ajal trenni kogu kehale. Sa saad sellest aru alles paari päeva pärast kui su kõhulihased valutavad nii palju, et sa pead ennast püsti tõusmise asemel voodist välja veeretama, kuna lihaste pingutamine oleks liiga valulik.

5) Enamuse päevast oled sa looduses värske õhu käes.

Kui sa elad linnas, siis sa veedad suure tõenäosusega suure osa ajast suletud ruumides ja võib-olla teed ka trenni jõusaalis, selle asemel, et minna välja jooksma, kuna on liiga külm, vihmane või hall, või mis iganes vabanduse me alati leiame. Olles terve päev läbi värske õhu käes ja vees teeb sind nagu uuestisündinuks.

6) Su tähelepanu on rohkem olevikus, käesolevas hetkes.

Me kõik teame, et me peaksime olema rohkem tähelepanelikud ja käesolevas hetkes, mediteerima, et rahuneda maha ja saada rohkem tunda elu. Seda on nii lihtne öelda ja nii raske teha. Hea asi lohesurfi juures on see, et sa pead olema tähelepanelik ja käesolevas hetkes, sest sul on nii palju asju millele oma tähelepanu suunata, isegi siis kui sa oled kogenud lohesurfar. Lohesurf on kui aktiivne meditatsioon ja kui sa küsid seda teiste käest, siis tõenäoliselt on nad sellega nõus.

7) Sa ümbritsed ennast õnnelike inimestega.

Suurem osa lohesurfareid on õnnelikud, pingevabad ja muretud inimesed, sest selle spordialaga tegelemine meelitab ligi teatud tüüpi inimesi. Tavaliselt on need inimesed kes hindavad loodust, adrenaliinitulva ja lohesurfi meditatiivset effekti, kes elavad elu täiel rinnal, kes naudivad väikeseid asju ja kes elavad käesolevas hetkes.

8) Sa laiendad jätkuvalt oma piire - taevas on (ei ole) piiriks!

Ükskõik kas sa alles lohetad edasi ja tagasi ja naudid merd ja vaadet või sa surfad lainetel üles-alla, koos või ilma jalusteta, või teed hulle vigursõidu trikke või keskendud vanakooli trikke kõrgel õhus, kõik need tahud teevad lohesurfi nii eriliseks. Sellel spordialal on nii palju mitmekesisust ja sa võid edasi areneda ükskõik kui hea sa juba oled.

9) Sa muutud tänu lohesurfile targemaks ja produktiivsemaks.

Trenn stimuleerib aju ja parandab mälu ja mõtlemist. Lisaks, iga kord kui sul on raskelt lahendatav probleem, võid sa minna surfama. Vees olles, mõeldes hoopis millestki muust, võid sa korraga leida lahenduse. Tööle tagasi pöördudes oled sa üldiselt palju keskendunum ja tootlikum.

10) Sa tunned ennast paremini ja näed parem välja.

Kui sa lähed surfama siis sa tunned ennast miljon korda paremini ja tervemana. Soolavesi muudab su naha ilusamaks, päike pleegitab su juukseid, sul on ilus päevitus, sa näed välja vormis ja sa mahad paremini. Kõige parem on see, et sa tunned ennast nii õnnelikuna kogu sellest adrenaliini ja endorfiini kogusest, mis läbi su keha tormab, et sul on sisemine sära ja lõputult energiat.

Nii et kokkuvõtteks, lohesurf teeb sinust parema inimese.