Kuidas leida sponsoreid

Kui sinu unistuste töö on teenida sissetulekut tehes sporti mida sa armastad, siis alustades oma sportlase karjääri on sponsorlepingu saamine väga olulise tähtsusega.

Sponsorluse teenused

Hookit on tasuta teenus, mis on keskendunud üksikutele elustiili spordialadele, kuigi registreerida saavad kõik inimesed kõikidelt spordialadelt. Veebileht on kasutajasõbralik ja täidetud võimalike sponsoritega. Sportlastel on võimalus näidata oma talenti läbi foto, video ja võistlustulemuste. Võimalik on registreerida ka oma sõidukohad ja trenniperioodid. Peale profiili ülesseadmist on võimalik hakata taotlema sponsorlusi. Taotlemine on lihtne ja firmasid mille seast valida on väga palju.

Alusta juba täna

Võta see esimene samm ja loo oma profiil eelnimetatud või teistel veebilehtedel. Spordimaailmas ei ole lihtne saada tunnustust kogu oma raske töö eest, nii et kasuta ära võimalus ja näita ennast kui tõelist sportlast, mitte lihtsalt modelli.

Millele keskenduda:

Üritused

* Võta osa võistlustest isegi siis kui see ei ole sinu sõidustiil, kuna kogemusi sa kogud ikkagi.
* Võta osa üritustest isegi siis kui see ei ole võistlus, kuna inimestega kohtumine ja tutvuste loomine on võtmeks.
* Ole aktiivne - tee kõik selleks et saada tuntuks.
* Ole üritustel silmapaistev. Kõik pealtvaatajad vaatavad ja räägivad siis sinust.

Tee videosid

* Kaubamärkidele meeldib kui nende tooteid reklaamitakse vees ja maa peal, nii et reklaamige neid inspireerivates videotes ja elustiili videotes.
* Hakka tegema videosid juba enne seda kui sa jõuad professionaali tasemele, lisa oma isikupära ja saa vilunuks videotöötluse ja enda reklaamimisega.

Keskendu sotsiaalmeedia kasutamisele ja avaliku tähelepanu saamisele

* Kasuta sotsiaalmeediat hästi - pane kaubamärk nähtavale kohale ja lisa oma isikupära.
* Ehita üles oma interneti kogukond, mis tähendab, et kaasad ka teisi vestlustesse ja jagad informatsiooni, mitte ainult ei postita oma materjali.
* Tee endale selgeks, mida ajakirjad otsivad, võta nendega ühendust ja loo nendega partnerlussuhted.
* Mõtle endast kui isiklikust lohe kaubamärgist ja tee oma nägemus lahutamatuks osaks kõiges mida sa teed.

Tee uurimistööd

* Tunne reegleid - ainult andest ei piisa aga sa pead olema võimeline mängima mängu ka võisteldes.
* Tunne konkurentsi - kui sa ei tea kelle vastu sa võistled, siis kuidas sa saad mängida nende nõrkustele ja töötada selle nimel, et üle trumbata nende tugevused.
* Tunne lohesurfi tööstust otsast lõpuni - ajalugu, leiutajaid, põhilisi tegijaid, sõitjaid kes on tulnud ja läinud, professionaale kellele sa alt üles vaatad, varustust ja surfikohti ja kõike seda mis spordiga päevast päeva toimub.

Leia oma anne

* Professionaal ei tähenda ilmtingimata võistlemist maailma meistrivõistlustel, on palju sponsoreeritud pro-sid, kes on niiöelda kaubamärgi suursaadikud nagu näiteks Tom Court.
* Sea alustuseks eesmärgiks kohalikuks proffiks või kohaliku kooli või surfipoe meeskonnasõitjaks saamine.
* Leia unikaalne võimalus kuidas oma stiili parandada.
* Pro ei tähenda ka ilmtingimata trikisõitu kuna palju võimalusi on ka võidusõiduks, kõrgeteks hüpeteks ja lainelsõiduks, nii et arenda oskusi mis sobivad sinu andega.

Armasta seda mida sa teed (aga võta seda tõsiselt)

* Veeda iga hetk mis võimalik vee peal.
* Kui sa oled tõeliselt kirglik, siis see on varsti näha ka sinu sõitmises.
* Pea meeles, et professionaalseks lohesurfariks olemine on tegelikult "töö" ja sa pead tõsiselt tööd tegema, et saada see eelis, et sulle makstaks sellle tegemise eest mida armastad. Konkurents on suur ja sa pead oma mängu valdama, sest sponsorid ootavad sinult palju. Mõningad parimad sõitjad isegi ei joo mõningatel surfipidudel, sest nad teavad, et peavad järgmine päev tippvormis olema.

Ole hea suhtumisega

* Ole positiivne mitte negatiivne ja käitu ausameelselt (mõtle kaubamärgi peale).
* Toeta teisi sõitjaid, näiteks aita algajatel edasi jõuda.
* Kui on vaja kritiseerida, siis ära muutu isiklikuks.
* Tee koostööd (koostöö toob tihti uusi võimalusi ja innovatsiooni)

Ära unusta, et kogu lohesurfi tööstus tahab näha spordi arengut ja piiride proovilepanekut. Sea suured eesmärgid, sest me kõik ootame, et sa meid sinna viiksid.